Een tuinadvies voor elk aspect van uw tuin

Is uw tuin of buitenruimte toe aan een metamorfose en heeft u advies nodig van een deskundige? Dan bent u bij Biljoen Groen & Liemers Hendriks aan het juiste adres. Voordat u uw tuin onder handen neemt is het verstandig een tuinadvies in te winnen van een professional.

Voor uw buitenruimte komen wij met een passend tuinadvies. Wij hebben medewerkers in dienst met veel ervaring en plantenkennis. Heeft u een vraag over een tuinontwerp of over de aanleg van (een gedeelte) van uw tuin? Wij adviseren u graag over de (her)inrichting van uw tuin.

Hoogte

Interesse in één van onze diensten?
Neem contact op!

zomer

Van advies tot ontwerp

Aan de hand van uw persoonlijke wensen werken wij het tuinadvies uit in de vorm van een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een schets van uw toekomstige tuin. Door tekeningen, inspiratiefoto’s en beplantingsvoorbeelden helpen wij u een beeld te vormen van uw ideale tuin.
Ook adviseren onze specialisten u over het onderhoud van uw tuin: van bemesting tot snoeien, ongediertebestrijding en ziekten; over elk aspect van uw tuin geven wij advies.

De bedrijfstuin

Een fraai aangelegde tuin is het visitekaartje van uw bedrijf; het zorgt voor een prettige werkomgeving. Om te komen tot een exclusief ontwerp voor uw buitenruimte zullen onze specialisten alle nodige facetten inventariseren. Deze sluiten aan op uw bedrijfscultuur- en stijl.

Wij hebben vakmensen in dienst met veel kennis over en ervaring in groenvoorziening. Heeft u een vraag over de aanleg van (een gedeelte) van uw bedrijfstuin? Beheer van uw buitenruimte of parkeerterrein? Wij zijn u graag van dienst.

Zitten