Zorg voor gezonde bomen

Biljoen Groen & Liemers Hendriks is specialist in boomchirurgie. Het snoeien van bomen vergt specifieke kennis en kunde. Een boom groeit grillig op zijn eigen manier naar het licht toe en met de wind mee. Door het vakkundig snoeien is het mogelijk de groeirichting te manipuleren en het groeien in toom te houden.
Onze boomverzorgers hebben kennis op het gebied van boomsoorten, de groeiwijzen, snoeimethoden, ziekten en aantastingen. Wij beschikken over speciaal materieel, zodat onze medewerkers veilig en snel grote bomen kunnen snoeien.

Cas

Interesse in één van onze diensten?
Neem contact op!

Bomen vellen

Het verwijderen van een boom

Wilt u een boom verwijderen? Verkeert een boom in slechte conditie óf moet deze plaats maken voor iets anders? Wij kunnen de boom voor u verwijderen.
Staat de boom die u wilt rooien in een dicht bebouwde omgeving, misschien met veel verkeer? Dan breken we de boom klimmend af: tak voor tak. Een afvangsysteem voorkomt schade aan de omgeving. Als er ruimte is voor een hoogwerker, gebruiken we deze om de boom af te breken. Net zo behoedzaam als wanneer we klimmen, maar sneller en gemakkelijker.
Is er alle ruimte rond de boom om deze te laten vallen? Dan vellen we de boom vanaf de grond.