Een bericht van het Rijnstate Vriendenfonds:

Wij zijn trots op de betrokkenheid en steun van onze bedrijfsvrienden!

Maak kennis met Biljoen Groen & Liemers Hendriks, bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds sinds 2020. Biljoen Groen & Liemers Hendriks is specialist op het gebied van tuinaanleg en verzorgt tevens in het beheer van buitenruimtes.
Jeroen Helming (l) en Fabian Hendriks (r), beiden eigenaar van Biljoen Groen & Liemers Hendriks: “Wij zijn al decennia lang actief binnen de groene markt en weten als geen ander hoe bepalend een sfeervolle, groene omgeving kan zijn voor de beleving van rust en een positieve mindset. We zien het dagelijks in onze werkzaamheden; een goed ingerichte buitenomgeving fleurt mensen op. Zo geldt dat ook voor de beleving van het verblijf door de patiënten en patiëntjes in Rijnstate. Hoe mooi is het dan dat wij met onze bijdrage als bedrijfsvriend via het Rijnstate Vriendenfonds waardevolle toevoegingen kunnen realiseren.”

Nieuwsgierig naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden en wat we realiseren? Volg dan onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina.
Ben je geïnteresseerd in wat een bedrijfsvriendschap inhoudt voor jou als bedrijf? Stuur dan een mail aan Jolande van der Kemp via jvanderkemp@rijnstate.nl.