Tuinadvies

Tuinadvies

Een zakelijk tuinadvies

Een mooi aangelegde tuin is uw visitekaartje; het moet er fraai bij liggen en het zorgt voor een prettige werkomgeving. Om te komen tot een exclusief tuinontwerp zullen de specialisten van Liemers Hendriks Groenspecialisten alle nodige facetten inventariseren. Deze sluiten aan op uw bedrijfscultuur- en stijl.

Voor uw bedrijfstuin komen wij met een passend tuinadvies. Wij hebben vakmensen in dienst met veel kennis over en ervaring in groenvoorziening. Heeft u een vraag over de aanleg van (een gedeelte) van uw bedrijfstuin? Wij zijn u graag van dienst en adviseren over de (her)inrichting van uw tuin.

Paardenstal

Meer weten? Neem contact met ons op

Aanleg voortuin

Van advies tot ontwerp

Aan de hand van uw eisenpakket werken wij het tuinadvies uit in de vorm van een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een schets van uw toekomstige bedrijfstuin, waarin al uw wensen worden opgenomen. Ook adviseren onze specialisten over het onderhoud van uw tuin: van bemesting tot snoeien, ongediertebestrijding en ziekten; elk aspect wordt meegenomen in het tuinadvies.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Accepteer