Tuinadvies

Tuinadvies

Een zakelijk tuinadvies

De tuinen rondom bedrijven, instellingen en openbare gebouwen worden steeds belangrijker. Een mooi aangelegde tuin is immers uw visitekaartje! Naast dat het er fraai bij moet liggen, zorgt het voor een prettige (werk)omgeving. Om te komen tot een exclusief tuinontwerp zullen de specialisten van Biljoen Groen & Liemers Hendriks alle nodige facetten inventariseren. Deze sluiten aan op uw bedrijfscultuur- en stijl.

Voor uw bedrijfstuin komen wij altijd met een passend tuinadvies. Wij hebben gespecialiseerde medewerkers met veel kennis over en ervaring in groenvoorziening. Heeft u een vraag over tuinontwerp of over de aanleg van (een gedeelte) van de tuin? Wij zijn u graag van dienst en adviseren over de (her)inrichting van uw tuin. Hiermee maakt uw organisatie een goede indruk bij zijn bezoekers.

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact op

Van advies tot ontwerp

Aan de hand van uw wensen werken wij het tuinadvies uit in de vorm van een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een schets van uw toekomstige bedrijfstuin, waarin al uw wensen worden opgenomen. Ook adviseren onze specialisten u over het onderhoud van uw tuin: van bemesting tot snoeien, ongediertebestrijding en ziekten; elk aspect wordt meegenomen in het tuinadvies.