Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinaanleg met oog voor detail

Een frisse uitstraling van uw bedrijfstuin doet wonderen voor uw bedrijfsimago. De tophoveniers van Liemers Hendriks Groenspecialisten hebben een passie voor tuinaanleg. Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin en ander industrieel groen. Aan de hand van uw input kunnen wij uw bedrijfstuin, schoolplein, parkeervakken en plantenborders ontwerpen en aanleggen.
Wanneer u een goed tuinontwerp in handen heeft, zorgen wij graag voor de tuinaanleg. Wij hebben vakkundige hoveniers in dienst die hun vak verstaan. Uw bedrijfstuin wordt een plezier om in te verblijven, voor zowel uw klanten als werknemers.
Wij kunnen uw bedrijfstuin in één keer aanleggen maar ook in fases als dit beter uitkomt.

Zitkuil school

Meer weten? Neem contact met ons op

Vijver met steiger

Duurzame, hoogwaardige materialen

Wij adviseren u om duurzame, hoogwaardige materialen te gebruiken om de levensduur van uw tuin te verhogen. Naast het inplanten van de beplanting, kunnen wij alle voorkomende aanlegwerkzaamheden uitvoeren zoals grondwerk, aanleg van (sier)bestrating, aanleg van vijvers, en het plaatsen van pergola’s. Ook voor het aanleggen van tuinverlichting en beregening bent u bij ons aan het juiste adres.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Accepteer