Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinaanleg met oog voor detail

Een frisse uitstraling van uw beplanting en gazon in uw bedrijfstuin doet wonderen voor uw bedrijfsimago. De tophoveniers van Biljoen Groen & Liemers Hendriks hebben een passie voor tuinaanleg bij bedrijven en bedrijvenparken. Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin en ander industrieel groen. Aan de hand van uw input kunnen wij uw bedrijfstuin, bedrijfsplein, parkeervakken, plantenborders en andere groenvoorzieningen ontwerpen en aanleggen.

Wanneer u een goed tuinontwerp in handen heeft, zorgen Biljoen Groen & Liemers Hendriks graag voor de tuinaanleg. Voor het aanleggen van uw tuin hebben wij vakkundige hoveniers in dienst die hun vak verstaan. Onze hoveniers hebben oog voor belijningen, detail en industriële bouwkundige elementen waardoor uw bedrijfstuin een plezier wordt om in te verblijven, voor zowel uw klanten als werknemers. Wij kunnen de tuin in één keer aanleggen maar ook in fases als dit beter uitkomt.

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact op

Duurzame, hoogwaardige materialen

Wij adviseren u om duurzame, hoogwaardige materialen te gebruiken in de tuin om de levensduur van uw tuin te verhogen. Naast het planten van de beplanting, kunnen wij alle voorkomende aanlegwerkzaamheden uitvoeren zoals grondwerk, aanleg van (sier)bestrating, aanleg van vijvers, en het plaatsen van pergola’s. Ook voor het aanbrengen van tuinverlichting en beregening bent u bij ons aan het juiste adres.