Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinaanleg met oog voor detail

Wanneer u een goed tuinontwerp in handen heeft, zorgen Biljoen Groen & Liemers Hendriks graag voor het aanleggen ervan. Voor het aanleggen van uw tuin hebben wij vakkundige hoveniers in dienst die hun vak verstaan. Op het gebied van tuinaanleg is er veel mogelijk. Wij kunnen de tuin in één keer aanleggen maar ook in fases als dit u beter uitkomt.

De aanleg van de tuin wordt op uw wensen afgestemd. Wij adviseren u om duurzame, hoogwaardige materialen te gebruiken in de tuin om de levensduur van uw tuin te verhogen. Naast het inplanten van de beplanting, kunnen wij alle voorkomende aanlegwerkzaamheden uitvoeren zoals grondwerk, aanleg van (sier)bestrating, aanleg van vijvers en het plaatsen van pergola’s. Ook voor het installeren van tuinverlichting en beregening bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact op

Duurzame, hoogwaardige materialen

Wij adviseren u om duurzame, hoogwaardige materialen te gebruiken in de tuin om de levensduur van uw tuin te verhogen. Naast het planten van de beplanting, kunnen wij alle voorkomende aanlegwerkzaamheden uitvoeren zoals grondwerk, aanleg van (sier)bestrating, aanleg van vijvers, en het plaatsen van pergola’s. Ook voor het aanbrengen van tuinverlichting en beregening bent u bij ons aan het juiste adres.