Particulier

Particulier

Biljoen Groen & Liemers Hendriks staan voor een eigentijdse benadering van tuin- en landschapsvormgeving, aanleg en onderhoud. Als particulier kunt bij ons terecht voor:

  • tuin- en landschapsvormgeving;
  • aanleg van tuinen;
  • onderhoud van tuinen;
  • groenvoorziening;
  • boomchirurgie.

Een fraai aanlegde en onderhouden tuin geeft meerwaarde aan uw woning. Of u nu een stadstuin of landschappelijke tuin heeft; wij hebben de expertise om voor uw buitenomgeving een passend ontwerp te maken.

Onderhoudscontract

Onze specialisten bieden maatwerk. Bekijk het ontwerp van uw toekomstige tuin alvast op een gedetailleerd 3D-design en pas het naar uw behoefte aan. Daarnaast bieden Biljoen Groen & Liemers Hendriks onderhoud aan uw tuin middels een onderhoudscontract. Hiermee heeft uw tuin zekerheid over de continuïteit van onderhoud volgens een tijdschema en een vaste prijs. Sluit een contract af voor één of meerdere jaren.

Service voor particulieren

We zijn gevestigd in het Gelderse Velp en werkzaam in de omgeving van de Achterhoek, de Liemers en de Veluwe. Wij komen graag bij u langs om mee te denken over de invulling van uw wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in úw tuin? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Accepteer