Een zakelijk tuinadvies

Een fraai aangelegde tuin is het visitekaartje van uw bedrijf; het moet er netjes bij liggen en het zorgt voor een prettige werkomgeving. Om te komen tot een exclusief ontwerp voor uw buitenruimte zullen de specialisten van Liemers Hendriks Groenspecialisten alle nodige facetten inventariseren. Deze sluiten aan op uw bedrijfscultuur- en stijl.

Voor uw bedrijfstuin komen wij met een passend advies. Wij hebben vakmensen in dienst met veel kennis over en ervaring in groenvoorziening. Heeft u een vraag over de aanleg van (een gedeelte) van uw bedrijfstuin? Wij zijn u graag van dienst en adviseren over de (her-) inrichting van uw tuin.

Stal

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact op
Zorg

Van advies tot ontwerp

Aan de hand van uw eisenpakket werken wij het advies uit in de vorm van een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een schets van uw toekomstige bedrijfstuin, waarin al uw wensen worden opgenomen. Ook adviseren onze specialisten over het onderhoud van uw buitenruimte: van bemesting tot snoeien, ongediertebestrijding en ziekten; elk aspect wordt meegenomen in het advies.