Liemers Hendriks Groenspecialisten ondersteunt bedrijven met tuinadvies, vormgeving van de buitenruimte, aanleg en beheer van groenvoorzieningen en infrastructuren. Denk aan:

  • parkeerplaatsen;
  • bedrijfstuinen -en terreinen;
  • kantoortuinen;
  • schoolpleinen;
  • gemeentelijk groen;
  • buitenruimte woningcorporaties;

Een goed vormgegeven bedrijfstuin en nette infrastructuur zijn het visitekaartje van uw onderneming.

Stapstenen in vijver

Wat wij voor u kunnen betekenen

Grasmaaier

Beheersplannen en bestekplannen

Wij bieden maatwerk voor bedrijven. Bekijk het ontwerp van uw toekomstige faciliteiten alvast op een gedetailleerd 3D-design en pas het naar de behoeften van medewerkers en klanten aan. Daarnaast biedt Liemers Hendriks onderhoud & beheer aan de hand van een bestekplan, beheersplan of onderhoudscontract. Met een beheersplan heeft uw bedrijf zekerheid over de continuïteit van onderhoud volgens een tijdschema en een vaste prijs. Sluit een beheersplan af voor één of meerdere jaren.

Veiligheid tijdens werkzaamheden

Tijdens werkzaamheden rondom uw bedrijf zorgen wij ervoor dat uw klanten en medewerkers ongestoord gebruik kunnen maken van de ruimte in en rondom uw bedrijf. We waarborgen de veiligheid op werkplaatsen door het veilig afzetten van werkgebieden.

Lavendel
Beplanting

Service voor bedrijven

Wij zijn gevestigd in het Gelderse Velp en werkzaam in de omgeving van de Achterhoek, de Liemers en de Veluwe. Wij komen graag bij u langs om mee te denken over de invulling van uw wensen. Wilt u meer weten over groenvoorziening en infrastructuren voor bedrijven? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact op