Een tuinadvies voor elk aspect van uw tuin

Is uw tuin toe aan een metamorfose en heeft u advies nodig van een deskundige voor de herinrichting van uw tuin? Dan bent u bij Biljoen Groen aan het juiste adres. Voordat u uw tuin onder handen neemt is het verstandig een tuinadvies in te winnen van een professional.

Voor uw buitenruimte komen wij altijd met een passend tuinadvies. Wij hebben medewerkers in dienst met veel ervaring en plantenkennis. Heeft u een vraag over een tuinontwerp of over de aanleg van (een gedeelte) van uw tuin? Wij zijn u graag van dienst en adviseren u over de (her)inrichting van uw tuin.

Persicaria

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact op
Watertafel

Van advies tot ontwerp

Aan de hand van uw persoonlijke wensen werken wij het tuinadvies uit in de vorm van een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een schets van uw toekomstige tuin, waarin al uw wensen worden opgenomen. Door tekeningen, inspiratiefoto’s en beplantingsvoorbeelden helpen wij u een beeld te vormen van uw ideale tuin.
Ook adviseren onze specialisten u over het onderhoud van uw tuin: van bemesting tot snoeien, ongediertebestrijding en ziekten; over elk aspect van uw tuin geven wij advies.